Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ, όπως και η Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Δείτε σε σημεία τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις:

Πρέπει να κερδίσουμε την Πάφο αλλά είναι ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι.

– Για εμάς το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα και με τον τρόπο που χάσαμε στο τέλος, βοήθησε πολύ. Κάποιες φορές χάνεις αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει πολύ.

– Αν θέλεις να δουλεύεις σαν προπονητής, πρέπει να είσαι έτοιμος για πίεση. Από όταν ξεκίνησα στην ΑΕΛ, έχω κάθε εβδομάδα εξετάσεις νομίζω.

– Όταν λέω για μπάτζετ, όλοι έχουν παράπονα. Δεν είναι μόνο ο μισθός του παίχτης. Αν έχω εγώ μπάτζετ όπως άλλες 6-7 ομάδες και δεν μπορώ να κερδίσω στο Τσίρειο εύκολα ΕΝΠ για παράδειγμα, είμαι έξω από την ομάδα.

Για το πρωτάθλημα είπε:

– Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί. Και η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ είπε αλήθεια, ότι αν δεν ερχόταν ο Πουλλαίδης δύσκολα θα έκανε δουλειά. Αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ δεν παίζει τόσο καλά αλλά κερδίζει, η Ανόρθωση είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα. Ομάδα αλήθεια. Η Ομόνοια ξεκίνησε καλά αλλά με Ουζόχο και Παναγή έχασε την ισορροπία της η ομάδα.

– Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει ο Κέρκεζ. Μπορεί κάποιους να μην αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Δεν ήμαστε Μπαρτσελόνα, δεν έχω Μέσι. Σκέφτηκα το καλοκαίρι πολύ για να παραιτηθώ, έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω ότι πήρε Κύπελλο και να καθίσω.

– Ο Σίφο κάνει την διαφορά στην Ανόρθωση, ο Ράγιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα. Ο Τιμούρ είναι πολύ καλός προπονητής.

-Οι μεγάλες ομάδες δεν φτάνει να κερδίζουν, θέλουν και να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό λες και έχασε η Ομόνοια, θέλει χρόνο αυτή η ομάδα.

Για το μέλλον του στην ΑΕΛ: «Έπαιξα στην ΑΕΛ και είμαι κομμάτι της. Κανένας στην Κύπρο δεν μένει πολλά χρόνια και εγώ είμαι ένας από τους λίγους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι θέμα του προέδρου αν θα μείνω ή αν θα φύγω το καλοκαίρι που θα λήξει το συμβόλαιο. Υπάρχει μια κουβέντα για ανανέωση αλλά δεν είναι τίποτα επίσημο. Αν φύγω από την ΑΕΛ και έχω άλλες προτάσεις φυσικά θα τις συζητήσω.»