Μεγάλη συνέντευξη του τεχνικού της ομάδας μας Ντούσαν Κέρκεζ, στην ιστοσελίδα PROTATHLIMA.COM

Ο Ντούσαν Κέρκεζ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς κανένα δισταγμό και μίλησε στο PROTATHLIMA για όλα όσα συζητιούνται και αφορούν το γαλαζοκίτρινο “στρατόπεδο”.

Στις 5 Μαρτίου του 2018 αναλάβετε την ΑΕΛ. Περιμένατε ότι θα είχατε αυτή την πορεία μέχρι σήμερα; Πήρατε ένα κύπελλο και βγήκατε στην Ευρώπη…

“Είμαι ένας άνθρωπος και ένας προπονητής που βάζει πάντα ψηλά τον πήχη. Είμαι ρεαλιστής και ξέρω πάντοτε τι κάνω και που πάω. Όταν ανέλαβα το Μάρτη του 2018, μετά την αποδέσμευση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, δεν ήξερα αν θα έμενα και μετά το καλοκαίρι. Όταν με ενημέρωσαν ότι θα μείνω και τη νέα χρόνια και ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό, πίστευα ότι μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το κύπελλο, καθώς είχα πίστη στο τιμ μου, αλλά και στον τρόπο που εργαζόμαστε”.

Συμπληρώσατε 55 παιχνίδια στον ιδιαίτερα “καυτό” πάγκο της ΑΕΛ. Αν δεν κάνω λάθος είστε ο μακροβιότερος προπονητής σε συνεχόμενα παιχνίδια στην ΑΕΛ επί προεδρίας Ανδρέα Σοφοκλέους.

“Είναι μεγάλη επιτυχία για εμένα, καθώς στην ΑΕΛ αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο γίνονται συνεχώς αλλαγές. Είναι δύσκολος ο πάγκος της ΑΕΛ, επειδή υπάρχει πίεση και θέλει ο κόσμος συνεχώς επιτυχίες. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής και πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα”.

Δείτε την συνέχεια στο PROTATHLIMA.COM