Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας Ντούσαν Κέρκεζ,ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντρέας Αβραάμ.

Αναλυτικά:

Οι τοποθετήσεις του Ντούσαν Κέρκεζ:

“Είμαστε στο 3ο παιγνίδι. Έχουμε το πρώτο εκτός έδρας παιγνίδι. Έχουμε πάντα περισσότερο χρόνο μετά από κάποια διακοπή, έρχονται πίσω οι τραυματίες ενώ υπάρχει ανησυχία για το πως θα επιστρέψουν πίσω οι διεθνείς. Μόνο πρόβλημα που προέκυψε είναι με τον Γκαζαριάν. Παραμένει στην Αρμενία στο νοσοκομείο έχει τροφική δηλητηρίαση. Μίλησαν οι γιατροί μας με τους γιατρούς του εκεί, περιμένουν τις αναλύσεις όμως θα είναι σίγουρα εκτός με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όμως”.

Για τον Αντρέα Σοφοκλέους και τις μεταγραφές που έγιναν:

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο που έφερε τρεις παίκτες αλλά και γιατί πλέον υπάρχει η αίσθηση ότι είναι κοντά στην ομάδα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους. Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε. Είναι σημαντικό για την ομάδα που ήρθαν αυτοί οι παίκτες γιατί η ομάδα έχει επιλογές. Έχουμε δυο παίκτες που δόθηκαν δανεικοί στον Ύψωνα. Είναι σημαντικό και για τους δυο να πάρουν χρόνο συμμετοχής”.

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι μπροστά μας. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Δύσκολο παιγνίδι όμως η φιλοσοφία μας είναι να πάμε για την νίκη. Πιστεύω στους παίκτες μας και στις δυνατότητες μας”.

Οι ερωτήσεις προς τον Ντούσαν Κέρκεζ:

Για το ποια είναι η κατάσταση των νέων παικτών που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες;

“Είναι και οι δυο νέοι σε καλή κατάσταση όμως θέλουν χρόνο για να προπονηθούν με την ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να τους πιέσουμε. Να μάθουν την ομάδα μας. Μάθαμε από τα λάθη του Ιανουαρίου”.

Οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Αβραάμ:

“Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την Ευρώπη. Δουλέψαμε πολύ καλύτερα αυτές τις δυο εβδομάδες. Ξέρουμε τι μας περιμένει και πάμε στην Λευκωσία για να πάρουμε την νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας”.