Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», παραχώρησε η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

Για τις τελευταίες κινήσεις: «Είναι σημαντικό καθώς με την ολοκλήρωση των μεταγραφών έχουμε πέντε καινούργιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα καθώς θα ανεβεί το επίπεδο του ανταγωνισμού μεταξύ των ποδοσφαιριστών και υπάρχουν λύσεις για τον προπονητή. Θεωρούμε πως αυτή τη στιγμή είμαστε πλήρεις καθώς έχουμε και τον Τόρες που επιστρέφει αλλά και τους ποδοσφαιριστές που πέρσι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες».

Για τον Μεντόγεβιτς: «Ο Ντούσαν Κέρκες ήταν ένας παράγοντας για να πει το ναι. Ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί ξανά στην Κύπρο για διακοπές και του άρεσε η χώρα μας. Ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και έτσι η πρόκληση της ΑΕΛ του άρεσε. Είναι ποδοσφαιριστής με αξιόλογες παραστάσεις και βαρύ βιογραφικό. Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Για την ετοιμότητα του Μάε και του Μεντόγεβιτς: «Είχαν κάνει ατομικές προπονήσεις αλλά και κάποιες εβδομάδες με άλλες ομάδες. Πέρασαν από εργομετρικά και η φυσική τους κατάσταση είναι εξαιρετική. Θα χρειαστούν όμως κάποιο χρόνο για να ενσωματωθούν με την ομάδα. Δύσκολα θα βρεθούν στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Μάλλον θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να είναι εντελώς έτοιμοι».

Για τον Μηνά Αντωνίου: «Είναι έτοιμος και μπορεί να βοηθήσει. Ο προπονητής τον ήθελε πολύ, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να έρθει στην ομάδα μας. Είναι παιδί των ακαδημιών μας και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής».

Για τα αγωνιστικά: «Αυτή τη στιγμή η μόνη απώλεια που έχουμε είναι του Αντάμοβιτς που χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει απ’ την εγχείρηση που έκανε».