Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου για θέματα που αφορούν την κάρτα φιλάθλου.

Ποια ήταν ακριβώς η απόφαση της βουλής για την Κάρτα φιλάθλου οι βουλευτές είχαν συζητήσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πιθανότητα αναστολής της κάρτας:  «Εκ των υστέρων φάνηκε πως δεν μπήκε καν στο τραπέζι τέτοια πρόταση για λόγους που δεν με αφορούν. Η μόνη πρόταση που υπήρχε στην επιτροπή νομικών ήταν το νομοσχέδιο από το υπουργείο δικαιοσύνης μετά από συνάντηση του τέως υπουργού δικαιοσύνης και των σωματείων όπου παρουσιάστηκε χθες σαν πρόταση κάποιων βουλευτών. Το θέμα όπως μάθετε και εσείς το θέμα παραμένει ως έχει χωρίς αλλαγή μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Ο ΚΟΑ είναι το εκτελεστικό όργανο, εφαρμόζει τις αποφάσεις του νομοθετικού σώματος. Δεν είναι θέμα του ΚΟΑ για να καταργήσουμε την κάρτα, η να την τροποποιήσουμε».

Όσο αφορά την μείωση των εισιτηρίων: « Μας ανησυχεί αφάνταστα, είναι μια αρνητική εξέλιξη ο κόσμος να φεύγει από τα γήπεδα ανεξαρτήτως αθλήματος. Το μελετούμε, το συζητούμε μέσα στα πλαίσια που μπορούμε, αφού και πάλι δεν είναι θέμα που περνά από τα χέρια μας»