Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ και δη για τον αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Αριάδνη Γενεθλίου.

Έχετε μπροστά σας τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Απόλλωνα, πως τον περιμένετε;

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Όλοι στο προπονητικό κέντρο έχουνε εστιάσει πολύ σε αυτό το ματς γιατί θέσαμε από την αρχή τον στόχο αυτό, θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και δεν μας καθησυχάζει καθόλου το σκορ του πρώτου αγώνα. Ευελπιστούμε να έχουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει εισιτήριο για τον τελικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Από την αρχή θέσατε σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, σε μεγάλο βαθμό φαίνεται ότι το επιτυγχάνετε αυτό αλλά ένα τρόπαιο αποτελεί πρόκληση έτσι;
«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, το είπε πολλές φορές, το λέω και τώρα ότι πρωταρχικός στόχος ήταν η έξοδος στην Ευρώπη αλλά και το Κύπελλο μας ενδιέφερε πολύ. Ο κόσμος θέλει να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε περισσότερο σε αυτό τον στόχο».