Ανακοίνωση απο τους οργανωμένους της ΑΕΛ:

Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΚΟΠ ακόμα να ανακοινώσει επίσημα τη διάθεση των εισιτηρίων. Αν και έχουν βγει μερικά δημοσιεύματα σε κάποιες ιστοσελίδες και γνωρίζουμε όλοι την εικόνα που επικρατεί, περιμένουμε και από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας την ανακοίνωση για τα εισιτήρια της κανονικής διάρκειας όπως γίνεται κάθε χρόνο. Φέτος γιατί ακόμα δεν ανακοινώθηκαν; Μήπως δεν σας συμφέρουν τα αποτελέσματα και ψάχνετε τρόπο να το αποφύγετε; Πέρσι προπαγανδίζατε ότι η ταυτοποίηση δεν μείωσε τον κόσμο στα γήπεδα και ότι όλα είναι ρόδινα. Φέτος τι έχετε να πείτε; ή δεν έχετε; Δεν είστε αντικειμενικοί και δεν υπάρχει διάθεση να δείτε την πραγματικότητα και τι πάει λάθος.
Όσο για το ΚΟΑ που κάθε μέρα εμφανίζονται εναντίον του ποινικά αδικήματα, περιμένουμε ακόμα να μας πουν για την έρευνα που έχουν κρυμμένη στα γραφεία τους και λέει ότι η κάρτα οπαδού είναι ο πρώτος λόγος που δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα. Όλοι γνωρίζουμε για την έρευνα, όπως ξέρουμε ότι υπάρχουν και πρακτικά των συνεδριάσεων. Το πληροφορήθηκες και εσύ Αντρέα Μιχαηλίδη στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό μόλις ανέλαβες και δώσαμε σαν οργανωμένοι το παρών μας. Αντίθετα, εσύ όμως βγήκες την επόμενη μέρα και έλεγες στην τηλεόραση πως η κάρτα είναι μια αφορμή. Το να παίζεις το παιχνίδι των αφεντικών σου και να προπαγανδίζεις δεν βοηθά τον αθλητισμό. Να είσαι σίγουρος πως σε αυτή την περίπτωση η κατακραυγή του κόσμου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από την περίπτωση του τερματοφύλακα. Ακόμα περιμένουμε να μας ενημερώσεις για την ημερομηνία της συνάντησης ΚΟΑ – ομάδων – οργανωμένων που ζητήσαμε και την οποία είπες πως αποδέχεσαι.

Η ομάδα μας επιβάλλεται να συνεχίσει την πορεία της και σε κάθε παιχνίδι να παλεύει στο γήπεδο για την ιστορία αυτού του σωματείου. Δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις, αλλά ζητούμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Η εικόνα στα τελευταία ντέρμπι δεν είναι η ιδανική όμως εμπιστευόμαστε τεχνική ηγεσία και παίκτες ότι θα βρουν τις λύσεις.

ΥΓ. Μερικά σωματεία σκάβουν μόνα τους το λάκκο τους, πέφτοντας στην παγίδα του ιωνά που προσπαθεί να τα φορτώσει με ένα ανεφάρμοστο νόμο. Κύριοι διαβάστε ολόκληρο το νόμο και δείτε τι προβλέπει πριν να κάνετε τις εισηγήσεις σας. Η παράκληση μας ισχύει και για τους αθλητικογράφους οι οποίοι αμφιβάλλουμε αν έχουν διαβάσει και κατανοήσει το νόμο στην ολότητα του, καθώς μέχρι σήμερα απλά παρουσιάζουν την καταθλιπτική εικόνα των γηπέδων και παπαγαλίζουν ότι ακούνε δεξιά και αριστερά. Ενώ, θα έπρεπε να δίνουν του κόσμου να καταλάβει τι προβλέπει ακριβώς ο νόμος και να πάρουν ξεκάθαρη τοποθέτηση.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989