Η ΑΕΛ νίκησε  στον επαναληπτικό το ΘΟΙ με 6-0 και με συνολικό σκορ 14-0 πήρε την πρόκριση για τους «8».

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιγνίδι ωστόσο η ΑΕΛ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές. Στο 32ο λεπτό το ΘΟΪ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ αφού ο Κεραυνός απομάκρυνε εντυπωσιακά το πλασέ του Αλωνεύτη. Στο 35’ η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με δυνατό πλασέ του Μυτίδη, ενώ στο 43ο λεπτό ο Αγκάνοβιτς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

H ΑΕΛ μπήκε δυνατά και κατάφερε μέσα σε 3 λεπτά να ανεβάσει το σκορ στο 4-0 αφού ο Αβραάμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 61ο και 64ο λεπτό αντίστοιχα με πλασέ εντός της περιοχής. Στο 76ολεπτό ο Γερολέμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ και γράφοντας το 5-0 για την ομάδα της Λεμεσού. Στο 87ο λεπτό ήταν η σειρά του Μιχαηλίδη να βρει δίχτυα, αφού με δυνατό σουτ έγραψε το 6-0 για την ΑΕΛ.

Στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες το Ερμή.

ΘΟΪ: Τιμοθέου, Πεχλιβανόπουλος, Κίττος, Ξενοφώντος(46′ Παπέττας), Παπαθεοχάρους, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Χατζηιβάνοφ, Βοσνακίδης, Χοφσεπιάν, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Ζαχαρουδιού, Θεοδώρου, Γαβριηλίδης, Χριστοφόρου, Παπέττας, Ροτς, Τσιρλίδης, Λάος, Κυριάκου.

ΑΕΛ: Κεραυνός, Σίλβα(46′ Παπαδόπουλος), Μυτίδης(46′ Κωνσταντινίδης), Λαφράνς, Ιρένε, Γερολέμου, Μιχαηλίδης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Σχρανζ, Αγκάνοβιτς(46′ Αβραάμ).