Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», παραχώρησε δηλώσει η εκπρόσωπος τύπου, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με βάση τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Πρέπει όμως να συνυπολογίσουμε και τον τραυματισμό του Γκοντάλ πριν την έναρξη του ματς που άλλαξε τα πλάνα του προπονητή, όπως επίσης και την αναγκαστική αλλαγή του Αντόνια που ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να βγει. Αν ξεκινούσαμε το παιχνίδι με τις προδιαγραφές που θέλαμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα και την συνέχεια: «Είναι πολύ δύσκολη η σνέχεια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται για την ομάδα. Υπάρχει θέληση, πίστη και ψυχή από όλους. Η βαθμολογική μας θέση μιλά από μόνη της. Χρειάζεται συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Γουίλερ και τους νεαρούς: «Έχει επιτευχθεί ο στόχος της εξέλιξης και στήριξης των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η πορεία που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Ο Γουίλερ σαφώς ξεχώρισε απέναντι στον Απόλλων, είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνδυάζει ταλέντο και δυναμικότητα. Είναι ενθαρρυντικό που τέσσερις στους έντεκα ποδοσφαιριστές μας είναι κάτω των 23 χρονών».