Ο προπονητής της ομάδας futsal της ΑΕΛ Σάββας Βρακάς μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες ότι γίνεται πόλεμος εναντίον της ομάδας του από την ΑΕΚ Καραβά από τον επίτιμο πρόεδρο της Δαμιανό Χατζηδαμιανού ο οποίος όπως υποστηρίζει ο κ. Βρακάς θέλει να τους βγάλει εκτός του «Σπύρος Κυπριανού».

«Από το 2016 χρησιμοποιούμε το «Σπύρος Κυπριανού» μιας και το «Νίκος Σολωμονίδης» δεν πήρε αδειοδότηση. Κάναμε αίτηση το 2015 όταν μας απαγόρευσαν να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Κινηθήκαμε και αποκτήσαμε πρόσβαση τον Σεπτέμβριο του 2016. Παίζουμε τα παιχνίδια μας και κάνουμε και προπονήσεις» είπε αρχικά ο κ. Βρακάς και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι της ΑΕΚ Καραβά και δη ο κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού άρχισε πόλεμο εναντίον της ΑΕΛ. Χρησιμοποιεί την θέση του σαν ταμίας της ΚΟΕ για να μας βγάλει εκτός. Αυτά εντατικοποιήθηκαν πριν λίγο καιρό όταν βλέπει την γυναικεία ΑΕΚ Καραβά να ανεβαίνει στην α΄ κατηγορία. Θέλει να βάλει την ΑΕΚ Καραβά και να πάρει ώρες από την φουτσαλική ΑΕΛ και την πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα. Πρόσφατα μάλιστα έβγαλε εκτός γηπέδου την ομάδα του Απόλλωνα μπάσκετ σε αναπηρικό καροτσάκι. Το πρόβλημα του είναι γιατί η ΑΕΛ δεν χρησιμοποιεί το «Νίκος Σολωμονίδης».

Τώρα τι θα κάνετε;

«Κάνουμε υπομονή. Αυτή την στιγμή η ΑΕΛ έχει πέντε διεθνείς, προάγουμε αθλητισμό, δίνουμε παίκτες στην Εθνική. Το να χρησιμοποιείς την θέση σου για να με βγάλεις εκτός γηπέδου δεν είναι αθλητισμός. Αυτό είναι εξυπηρέτηση συμφερόντων. Σε μια συνάντηση με τον ΚΟΑ για να κάνουμε τον προγραμματισμό των ομάδων τώρα που μπήκε και ο Αχιλλέας Αγρού στο γήπεδο, ήρθε εκεί ο κ. Χατζηδαμιανού την στιγμή που η σύσκεψη ήταν για προπονητές και εφόρους. Αντί να μιλήσουμε για τα θέματα που έπρεπε να μιλήσουμε και για το θέμα του Αχιλλέα Αγρού, ο κ. Χατζηδαμιανού επέμενε να βγει η ΑΕΛ από το γήπεδο».

Νιώθεις ότι μπορεί να λυθεί το θέμα;

«Είναι περίεργα τα πράγματα. Ο κ. Χατζηδαμιανού υποστηρίζει ότι του χρόνου θα φέρει τη γυναικεία ΑΕΚ Καραβά και λέει ότι θα κανονίσει και τις ώρες των προπονήσεων και των αγώνων».

Πως θα κινηθεί η επίσημη ΑΕΛ;

«Χθες έγινε συνεδρία του δ.σ. της ΑΕΛ για να ασχοληθούν με το θέμα και περιμένουμε να δούμε πως θα προχωρήσουν».