Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Saint George Hall» στη Λεμεσό η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Σοφοκλέους (ΚΕΠΑΚΥ), που διοργανώθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του ιδρύματος. 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένα  Χέρι Προς τους Νέους», το οποίο προσφέρει σε νέους και παιδιά που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης κουπόνια, είδη ένδυσης και σίτισης κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, και κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού κ. Μιχάλης Βασιλείου και ο γνωστός γλύπτης κ. Φίλιππος Γιαπάνης. Επίσης, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ παρευρέθηκε στο Χριστουγεννιάτικο απόγευμα του ΚΕΠΑΚΥ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αγαπημένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με το κοινό.

Ακολούθησε η τελετή παράδοσης κουπονιών σε σχολεία και άλλες οργανώσεις. Κουπόνια δόθηκαν στο Απεήτειο Λύκειο Αγρού, στο Λύκειο Αγίου Σπυρίδωνα, στο Γυμνάσιο Ζακακίου, στο Θ’ Δημοτικό Καψάλου, στο Δημοτικό Σχολείο Πελενδρίου, στο Λύκειο Αποστόλου Λουκά, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ, στον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου. Κουπόνια δόθηκαν, επίσης, στη «παιδική στέγη» εις μνήμη της Ζωής Χριστοφή που αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά και η προσφορά της στο ΚΕΠΑΚΥ ήταν πολύ μεγάλη.

Το ΚΕΠΑΚΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστεί επίσης τον κοινό που αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή αυτή την εκδήλωση.  Μαζί με το ΚΕΠΑΚΥ, «Ενώνουμε τα χέρια, χτίζουμε χαρά».