«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-0 (25-16, 25-16, 25-15)
Με την Σλοβένα Μόϊκα Πένε στη σύνθεσή της η Robo Markets ΑΕΛ πέτυχε το βράδυ της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018 την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών κερδίζοντας τον Korantina Homes Παφιακό με 3-0 σετ στο «Νίκος Σολωμονίδης». Με τρεις βαθμούς η ομάδα της Λεμεσού ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Οι Παφίτισσες δεν άντεξαν στη Λεμεσό και έχασαν μένοντας στους 2 βαθμούς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του ΘΟΙ Αυγόρου με 3-2.

Η Robo Markets ΑΕΛ ξεδίπλωσε τις αρετές της στο πρώτο σετ και επιβλήθηκε του αξιόμαχου Korantina Homes Παφιακού που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει με 25-16 και άνοιξε το σκορ. Η εικόνα στα άλλα δυο σετ ήταν πάνω – κάτω η ίδια με την ομάδα του Βελγοσέρβου Βέσκο Ιβάνοβιτς να ξςφεύγει και να κερδίζει με 25-16 και 25-15 και τον αγώνα με 3-0 σετ. Ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία τόσο στον Ιβάνοβιτς, όσο και στον Στέλιο Μασιά να κάνουν αλλαγές.

Robo Markets ΑΕΛ(Β. ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Zελένοβιτς, Πεχλιβάνη, Μάγκντιτς, Παύλου, Πένε, Σπύρου – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Kωνσταντίνου, Σιάγα, Οικονομίδου.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Γιωργάλλα, Τολεντίνο, Μίλκα, Χριστοδούλου, Χατζηλαμπρή, Τοάζζι – Λίμπερο: Tσαγγάρη. – Αλλαγές: Δημητρίου, Νικολάου, Τάκη.

Πηγή: volleyball.org.cy