Το report της ομάδα μας για τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση και τα απαράπονα από την διαιτησία.

Αναλυτικά:

Τελικό αποτέλεσμα 4-4!

Κρίμα που χάθηκε το τρίποντο απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο Ανόρθωση τα τελευταία δευτερόλεπτα!

Σκόρερ για την ομάδα μας Thiago Baria , Ανδρέας Ζαντή, Ραφαέλλος Αλαμπρίτης και Νίκος Χατζηγεωργίου. Η ομάδα μας αν και έχανε από το πρώτο λεπτό με 0-1 αντέδρασε πάρα πολύ καλά και έκλεισε το ημίχρονο με 3-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν ανώτερη και πάλι από την Ανόρθωση και κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 με τον αρχηγό Νίκο Χατζηγεωργίου που σημειώνουμε ότι επέστρεψε από τραυματισμό και κατά την διάρκεια της εβδομάδας προπονήθηκε ελάχιστα. Η Ανόρθωση έπαιξε το τελευταίο της χαρτί το τελευταίο δεκάλεπτο παίζοντας με 5ο παίκτη και μείωσε με 4-2 στο 35′.

Τρία λεπτά πριν το τέλος η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Κάντζο αφού η μπάλα κύλησε βασανιστικά στο δοκάρι και βγήκε έξω και χάθηκε μοναδική ευκαιρία για το 5-2…κρίμα γιατί το παιχνίδι στο σημείο αυτό θα ήτανε απλά game over. Η Ανόρθωση με την εμπειρία της και την εξαιρετική ποιότητα των 3 Βραζιλιάνων επαγγελματιών φουτσαλιστών της μείωσε σε 4-3 στο 38′ και 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ισοφάρισε σε 4-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών και του προπονήτη μας που υπερέβαλαν ευατό και πραγματικά μας έκαναν περήφανους όλους τους ΑΕΛίστες και όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ Futsal.

Δίνουμε συγχαρητήρια σε όλους για την αποψινή εμφάνιση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους.

Δεν σταματάμε εδώ και πάμε την ερχόμενη εβδομάδα με τον Αποελ στο Λευκόθεο δικεδικώντας την νίκη.

Δεν φοβόμαστε καμμία ομάδα και θα το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα στο παρκέ και απαιτούμε περισσότερο σεβασμό από την διαιτησία που σε κρίσιμες φάσεις δεν στάθηκε στο ύψος της.