Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡΤ ΦΜ 95 έκανε η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι: «Είναι ένας αγώνας που σίγουρα είναι ντέρμπι. Ο κάθε αγώνας αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Οι ποδοσφαιριστές ετοιμάστηκαν κατάλληλα σε όλη την διάρκεια της διακοπής για τον αγώνα όσο και για το πώς θα αγωνιστούν».

Για την υποστήριξη των οπαδών:«Ξέρουμε τον λόγο που δεν έρχονται στο γήπεδο. Επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να βοηθήσουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε. Το ξέρουμε πως είναι δίπλα μας και αυτό ισχύει και για εμάς».

Για τις απουσίες:«Αυτό που ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι Αντάμοβιτς και Βοζίνια.  Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή. Εννοείται και αυτοί που ήταν με τις Εθνικές τους».

Αν αυτό το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει την ΑΕΛ να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει:«Σε κάθε αγώνας ο στόχος είναι η νίκη. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ και βλέπουμε αγώνα με αγώνα ξεχωριστά . Δεν θέλουμε να πετάμε στα σύννεφα . Είναι ένας σημαντικός αγώνας και σίγουρα μια νίκη θα φέρει τεράστια χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές και γενικά σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας. Κάθε αγώνας αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση».

Για το Erasmus +:«Ολοκληρώθηκε χθες. Είχαμε συμμετοχές από αρκετές χώρες. Αφορά το πώς μπορούμε να εντάξουμε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες στο αθλητισμό. Συνδέετε μα το κοινωνικό έργο της ΑΕΛ ούτος ώστε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο αθλητισμό. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα για να το μάθουν και οι υπόλοιπες ομάδες και παράγοντες».

Για τον κόσμο στο ΓΣΠ:«Στα ίδια επίπεδα όπως κάθε αγωνιστική. Οι λόγοι είναι γνωστοί».