Την ήττα με 0-3 σετ γνώρισε η ομάδα πετόσφαιρας στον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Η πρωταθλήτρια και κάτοχος του Σούπερ – Καπ Ανόρθωση πέρασε από τη Λεμεσό και στην πρεμιέρα κέρδισε τη φιλόδοξη και ενισχυμένη Robo Μarkets ΑΕΛ στο «Νίκος Σολωμονίδης με 3-0. Σπουδαίο ομολογουμένως διπλό για την ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς απέναντι στην ομάδα του Πρωτοψάλτη που θέλει να κάνει έντονη την παρουσία της φέτος.

Η «Μεγάλη Κυρία» κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό στο ντέρμπι της πρεμιέρας και κατόρθωσε παρά την πίεση της πολύ καλής Robo Markets ΑΕΛ να ξεφύγει και να πάρει το σετ με 25-17 κάνοντας το 0-1.

Ακόμα καλύτερο ήταν το δεύτερο σετ του ντέρμπι, αφού οι «γαλαζοκίτρινες» του Σπύρου Πρωτοψάλτη έδειξαν αποφασισμένες για να διεκδικήσουν το σετ. Η Ανόρθωση όμως πιο έμπειρη κατάφερε να πάρει το σετ με 25-21 και «έγραψε» το 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν εξίσου ελκυστικό με την Ανόρθωση όμως να κατορθώνει να επιβάλλεται κερδίζοντας με 25-22 και το ντέρμπι με 3-0 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σπύρου, Ζελένοβιτς, Πεχλιβάνη, Μάγκντιτς, Τζέλιτς,Παύλου – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Κατσουνωτού, Κωνσταντίνου.

AΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κιγιάκοβα, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Καετάνο, Σταυρινίδου, Ράντονιτς – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Ριαλά, Κακουρή.