Ο Νιλς Τεϊσέιρα μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την παρουσία του στην ΑΕΛ και τον τρόπο που ήρθε στην Κύπρο.

Για την 5η νίκη στη σειρά για την ΑΕΛ…

«Σημαίνει ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Για το στόχο της ομάδας…

«Πριν από την έναρξη της σεζόν, καθίσαμε και μιλήσαμε και είπαμε να παλέψουμε για την Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε δυνατοί και στα αρχικά στάδια των αγώνων, που είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στα τελικά στάδια. Θα πρέπει να έχουμε ένα ομαδικό πνεύμα για να πετύχουμε το στόχο μας και μέχρι στιγμής το έχουμε».

Αν περίμεναν να έχουν αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα…

«Δεν το περίμενα. Ήρθα να απολαύσω τα παιχνίδια εδώ στην Κύπρο, να κερδίσω μια θέση βασικού και να απολαμβάνω το κάθε παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ένα καλό ομαδικό πνεύμα και αυτό μας. Είμαστε περήφανοι γιατί δουλεύουμε πολύ καλά και σκληρά στις προπονήσεις».

Για τον προσωπικό του στόχο…

«Να απολαμβάνω το κάθε παιχνίδια. Να το διασκεδάζουμε και να φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας να γινόμαστε καλύτεροι και είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο».

Για το γκολ που πέτυχε…

«Δεν σκοράρω συχνά και είμαι χαρούμενος για αυτό»

Για τα στοιχεία της ομάδας…

«Μένουμε συγκεντρωμένοι. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιριστές που περιμένουν να παίξουν και βοηθούν με τον τρόπο τους».

Για το πώς αποφάσισε να έρθει στην Κύπρο…

«Ήθελα να κάνω μια νέα αρχή. Έδωσα το καλύτερο μου στη Γερμανία. Ήρθα για διακοπές στην Κύπρο και μετά από δύο βδομάδες είχα την πρόταση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν η καλύτερη επιλογή. Όλα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος είναι φιλικός. Μπήκε ο Οκτώβρης και ακόμα έχει ήλιο».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος…

«Υπάρχει πολύ καλό επίπεδο.  Ανεβαίνει συνεχώς. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τρομερή ποιότητα».