Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο προπονητής της ομάδας νέων της ΑΕΛ, Χαράλαμπος Συμεού, τόνισε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια των προκριματικών του UEFA YOUTH LEAGUE.

Αναλυτικά:

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: “Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και ο στόχος της ΑΕΛ είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική γιατί ο στόχος είναι η πρόκριση”.

Για τον αν η ομάδα του ΠΑΟΚ θα έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας: “Η κάθε ομάδα δικαιούται να έχει 3 ποδοσφαιριστές από αυτούς που προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Έτσι και η ΑΕΛ θα έχει στην διάθεση της αύριο τους Γερολέμου και Μιχαηλίδη που προπονούνται με την πρώτη ομάδα και αποτέλεσαν ποδοσφαιριστές βαρόμετρο την περσινή αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος”.

Για τον αν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την προσέλευση του κόσμου: “Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, αφού δεν ισχύει η κάρτα φιλάθλου και ακόμα γιατί ο αγώνας δεν είναι τηλεοπτικός λόγω της διεξαγωγής αγώνων για το Champions League”.

Σε ερώτηση γιατί αυτά τα παιδιά των ακαδημιών δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα: “Στην ΑΕΛ υπάρχουν 5-6 επαγγελματικά συμβόλαια με παιδιά κάτω των 20 ετών. Ο Ντούσαν Κέρκεζ πιστεύει πολύ στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και με υπομονή θα τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν. Χρειάζεται να δουλέψουν όμως σκληρά”.