Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ.

Το αρχικό της σχόλιο: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε ένα σημαντικό αγώνα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο. Νομίζω πως η νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο και την οικογένεια του. Είμαστε σε αυτή τη θετική πορεία, κρατάμε τα αποτελέσματα και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα».

Για πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, η ομάδα αποδίδει. Έχει γίνει σκληρή δουλειά. Πιστεύω πως ο προπονητής μας δίνει και την ψυχή του. Είμαστε όμως στην αρχή, χωρίς να είναι τετριμμένο αυτό που λέω. Ναι είναι σημαντικές οι νίκες, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, συνεχίζουμε προσγειωμένοι και την σκληρή δουλειά».

Για την διακοπή: «Είμαστε σε συνεννόηση. Γίνονται επαφές για να γίνει την Παρασκευή ένας φιλικός αγώνας με τον Ερμή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ρεπό, υπάρχει τώρα η διακοπή που δίνει χρόνο για ξεκούραση και μελέτη από το τεχνικό επιτελείο».

Για τους τραυματίες: «Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα πέραν των Αντάμοβιτς, Φιντέλις και Ρομάν. Αν πάρουμε σήμερα το οκ θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Βοζίνια συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, είναι σύντομα να πούμε το οτιδήποτε».

Για τον Ζούνιορ: «Για να είναι στην ομάδα σημαίνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, όλοι συντείνουν στα καλά αποτελέσματα, όλοι έχουν τον ρόλο τους και είναι σημαντικοί».

Για το αν βρίσκονται σε επαφές με τον Τόρες για ανανέωση: «Δεν έχω ενημέρωση. Αν προκύψει θα σας ενημερώσουμε»