Η Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Για τον Βοζίνια και τους τραυματίες: «Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του και αισθάνονταν έντονες ενοχλήσεις. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και MRI και διαπιστώθηκε θλάση στο δεξιό προσαγωγό. Θα κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν προλαβαίνει μάλλον με Ανόρθωση. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επιστρέψει. Πέραν και του Ντόσα, δεν έχουμε άλλο πρόβλημα τραυματισμού».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, σεβόμαστε και τον αντίπαλο αλλά θέλουμε τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με την ίδια σοβαρότητα. Είναι ενθαρρυντικό που ήρθαμε από νίκες, αλλά η υπέρμετρη αισιοδοξία δεν χρειάζεται. Ο κάθε αγώνας είναι ένα τεστ για την ομάδα μας. Δεν μπορεί η ομάδα να είναι πλήρως έτοιμη στην αρχή, ανεβάζουμε ρυθμούς σιγά-σιγά. Θέλουμε η ομάδα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε ματς και είναι δύσκολος ο αγώνας με την Ανόρθωση».