Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν το γήπεδο της Λεμεσού.

Για το που βρίσκεται το γήπεδο της Λεμεσού..

«Κάνουμε βήματα προς τα μπροστά και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Το νεότερο είναι ότι έπρεπε να αλλάξουν κάποια δεδομένα, τα έγραφα είναι στους δικηγόρους για να τα ανταλλάξουν και να τα ολοκληρώσουν. Μέχρι τη Παρασκευή θα τελειώσει με τους δικηγόρους και θα κατακυρώσουμε προσφορές, την άλλη εβδομάδα».

Για το πόσο θα στοιχήσει…

«Θα στοιχήσει 31 εκατομμύρια. Είχε εκτιμηθεί 28,3 αλλά υπήρξε αύξηση και για αυτό πήγε στο ποσό που είμαστε σήμερα. Υπάρχουν και ιδιαιτερότητες του χώρου όπως ανύψωση και άλλα. Όταν άρχισα πριν 4 χρόνια να ασχολούμαι με το γήπεδο δεν περίμενα να είμαστε τόσο κοντά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Αν υπάρχει κάτι νεότερο…

«Το νεότερο  είναι ότι θα δημιουργήσουμε μητρώο φιλάθλων πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Είναι ένα μητρώο που θα έχει ο ΚΟΑ δικό του. Όλα τα στοιχεία των φιλάθλων θα τα έχει ο ΚΟΑ και πρέπει μέχρι το τέλος του μηνός να τελειώσουμε και με αυτό το θέμα».

Για το χρονοδιάγραμμα…

«Είμαστε λίγο πίσω αλλά έστω και με λίγη καθυστέρηση θα γίνει το γήπεδο».