Ο Άκης Ιωαννίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της ΑΕΛ και τις εξελίξεις στα διοικητικά.

 Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει:

«Έχουμε μιλήσει με τον κ. Ανδρέα Σοφοκλέου και υπάρχει ενδιαφέρον. Θα έχουμε νέα συνάντηση την Πέμπτη. Θα συζητήσουμε καλύτερα και θα εξετάσουμε τα δεδομένα. Πολλές φορές, όταν είχαμε κάποια προβλήματα ως ομάδα, ως σωματείο, εμείς ήμασταν εκεί να στηρίξουμε την ΑΕΛ».

Για το ποιοι είναι στην ομάδα του συνδυασμού του:

«Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για το ποιοι θα είναι στην ομάδα μου. Τις επόμενες μέρες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας εφόσον συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Διάφορα άτομα έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, ακόμα, και νεαροί. Καταλαβαίνετε ότι μιλούμε για ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Κύπρου και χρίζει λεπτής διαχείρισης. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και θέλει να αποχωρήσει, να ξέρει η ΑΕΛ ότι ήμαστε εδώ. Έχουμε βάλει την εμπειρία μας ως Δ.Σ. μπροστά, έχουμε βάλει και τον ενθουσιασμό μας. Από εκεί και πέρα σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθήσουμε».

Για τη συνέλευση της 1ης Ιουνίου:

«Την 1η Ιουνίου θα έχουμε τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης, όσοι έχουν διαφορετικές απόψεις, οτιδήποτε προβλήματα, θα είναι εκεί. Στις 2 Ιουνίου θα είμαστε μια ομάδα όλοι μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις. Όλοι αγαπάμε την ΑΕΛ και είμαστε ομάδα του λαού».

Για το οικονομικό κομμάτι και την προεδρία του σωματείου:

«Θα ανταποκριθούμε στο οικονομικό κομμάτι όποια και να είναι τα δεδομένα. Δεν είναι κάτι το οποίο δε θα αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για την προεδρία αυτή τη στιγμή. Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας και είμαι αρκετά αισιόδοξος για την κατάληξη».

Για το τμήμα μπάσκετ:

«Δεν θα υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε διοικητικό συμβούλιο μετά την συνέλευση. Θέλουμε, να επαναφέρουμε την ομάδα μπάσκετ εκεί που ανήκει. Είναι αδιανόητο να βρισκόμαστε στην 2η κατηγορία. Το μπάσκετ χάνει την αίγλη του με την ΑΕΛ να μην βρίσκεται στη 1η κατηγορία και να διεκδικεί τίτλους».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει και το ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Θα δούμε για τις μετοχές του ποδοσφαιρικού τμήματος στην πορεία. Αν υπάρξει αδιέξοδο και στο ποδόσφαιρο, εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να το αναλάβουμε».