Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδα μας με την οποία ενημερώνουν για την συνάντηση που είχαν με τον Ανδρέα Σοφοκλέους.

 Η ανακοίνωση:

Αρχικά, ανακοινώνουμε ότι απόψε θα πραγματοποιηθεί στη σπηλιά στον Εναέριο μεγάλο πάρτι με απεριόριστο φαγοπότι. Η φλόγα δεν σβήνει ποτέ και ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ είναι καλεσμένος σε μια ΑΕΛοσύναξη από τα παλιά, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, όπως μόνο εμείς μπορούμε.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ όπως υποσχέθηκε στον κόσμο της ΑΕΛ, θα τον ενημερώνει μέσω επίσημων ανακοινώσεων του για τις εξελίξεις γύρω από το οικοδόμημα της ΑΕΛ μέχρι και την Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την 1η Ιουνίου.

Γραμμή του συνδέσμου όπως βγήκε μέσα από τις δύο τελευταίες γενικές μας συνελεύσεις, είναι η παραδοχή πως είναι ανθρωπίνως αδύνατο ένας τεράστιος σύλλογος όπως η ΑΕΛ να διοικείται αποτελεσματικά από ένα και μόνο άτομο. Έτσι στόχος μας είναι το κτίσιμο δομών μέσω της αναδιοργάνωσης του σωματείου ΑΕΛ, ώστε το σωματείο να τεθεί ουσιαστικά ξανά σε λειτουργία, να αγκαλιαστεί από τον κόσμο και να εμπνέει το σεβασμό που αρμόζει στην ιστορία του, τόσο στον τομέα της διοικητικής οργάνωσης όσο και στον τομέα της κοινωνικής και αθλητικής του δράσης.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ζήτησε την περασμένη Δευτέρα συνάντηση με τον Αντρέα Σοφοκλέους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του και συζητήθηκαν διάφορα θέματα για τα διοικητικά.

Το μόνο που μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή είναι πως ο σύνδεσμος ζήτησε να έχει πρόσβαση στις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και του σωματείου ώστε να σχηματιστεί μια πραγματική και ξεκάθαρη εικόνα που θα βάλει τέρμα στην παραφιλολογία και που θα βοηθήσει το σύνδεσμο στο έργο του. Ο Αντρέας Σοφοκλέους αποδέχτηκε και έτσι μέσα στις επόμενες μέρες ανεξάρτητος ελεγκτής που θα ορίσει ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα μελετήσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Για το θέμα των μελών σχετικά με τις εγγραφές και την πληρωμή της συνδρομής θα δώσουμε λεπτομέρειες σε μεταγενέστερη μας ανακοίνωση, αλλά θέλουμε να τονίσουμε ξανά ότι τα χρήματα που θα μαζευτούν από τις συνδρομές των μελών ανήκουν αποκλειστικά στο σωματείο.

Οι επόμενες μέρες είναι ιστορικής σημασίας και απαιτείται σοβαρότητα και υπομονή. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά στις διάφορες διεργασίες που γίνονται. Καλούμε τον κόσμο να είναι ενωμένος και σίγουρος ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για να βγει το αποτέλεσμα που θέλουμε.