Ο Γιάννης Γερολέμου πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος U-19 από την ΑΕΛ. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετρά και μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα τη φετινή περίοδο, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.  

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει η ΑΕΛ στο Youth League. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε.  Θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον αφού θα ανταγωνιστούμε με ομάδες στο εξωτερικό. Μας βοήθησαν  όλοι οι προπονητές, ήμασταν μια οικογένεια και τα καταφέραμε».

Για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα…  

«Υπάρχει ταλέντο και ανταγωνισμός. Ελπίζω οι ομάδες να χρησιμοποιούν τους Κύπριους ποδοσφαιριστές μας για την ανάπτυξη του κυπριακού ταλέντου. Έτσι θα φτάσει πολύ ψηλά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι ευκαιρίες είναι το πιο σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το ότι έχει αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα…  

«Είναι ένα όνειρο να παίξεις στην πρώτη ομάδα. Πήρα μερικά παιχνίδια. θέλω να πάρω όσα περισσότερα μπορώ για να με βοηθήσει στο μέλλον. Βλέπω την επόμενη μέρα. Θα προσπαθήσω να πάρω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ».

Για το ότι πέρασε από δοκιμαστικά από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους…  

«Αυτά τα δοκιμαστικά με βοήθησαν πολύ στην προπόνηση και στον τρόπο σκέψης. Είδα πως είναι στο εξωτερικό και το πώς δουλεύουν σε σχέση με την Κύπρο».

Για το ότι στα 11 του χρόνια τον αποκάλεσαν «Θείο Βρέφος»…

«Ναι. Αυτό έγινε όταν ήμουν 11 χρονών στο Fan Day της ΑΕΛ. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας».