Γενική Συνέλευση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες…

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ, Μετά από πρωτοβουλία δική μας αντιπροσωπεία του συμβουλίου του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του Αντρέα Σοφοκλέους για συζήτηση και άσκηση κριτικής κατ ιδίαν για τη μέχρι τώρα κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και του σωματείου.

Στη χθεσινή συνάντηση τέθηκαν διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν όλους και ανταλλάχθηκαν απόψεις και απαντήθηκαν ερωτήματα περί σωματείου και ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας, πως θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του σωματείου εντός της χρονιάς για να ενημερωθεί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ αναλυτικά για όλα.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της ταυτοποίησης και τέθηκαν κάτω οι απαράβατες ιδεολογικές γραμμές του συνδέσμου και το πως θέλουμε να ενεργήσει η ΑΕΛ μας στο συγκεκριμένο θέμα. Σαν εκπρόσωποι του συνδέσμου θεωρούμε ότι η χθεσινή μας κίνηση ήταν αναγκαία και πλέον απαιτείται δουλειά από όλους μας.

Επίπλέον, πληροφορούμε τον κόσμο ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί γενική συνέλευση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ η οποία θα ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη για τη χθεσινή συνάντηση αλλά και για τις μελλοντικές μας κινήσεις. Το αποτέλεσμα της συνέλευσης θα μεταφερθεί στη διοίκηση για εφαρμογή των απαιτήσεων μας.

Καλούμε τα μέλη μας να δείξουν εμπιστοσύνη στις κινήσεις του συμβουλίου και να μας στηρίξουν. Δεν εκπροσωπούμε την πάρτη μας αλλά τον κάθε συνδεσμίτη που υπάγεται στο πρώτο οπαδικό κίνημα του τόπου. Ζητούμε τις απόψεις σας και την κριτική σας.