Τα κυριότερα σημεία από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στον ΣΠΟΡ FM 95,0…

 

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς καμιά αμφιβολία, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους 3 βαθμούς»

Για το πρώτο παιχνίδι με την Πάφο: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο τiμωριθήκαμε γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας, και όταν το παιχνίδι πήγε στο τέλος ανοίξαμε αρκετά και η Πάφος σε μια κοντρα σκόραρε. Δεν μας κέρδισαν πολλοί στην έδρα μας»

Για το πάθος του για την ΑΕΛ και την ενίσχυση: «Όντως δεν το έχω κρύψει ποτέ μου και είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν, πολλές φορές το πάθος που έχουμε για την ομάδα είναι φανερό και βγαίνει προς τα έξω και είμαι περήφανος για τη διαδρομή μου. Ο κόσμος να ξέρει πως η διοίκηση θέλει τη ενίσχυση. Θα ξεφύγουμε και από τα πλαίσια. Αυτό που δεν θέλουμε έιναι να έρθουν παίκτες που θα φύγουν το καλοκαίρι. Είμαστε κοντά και ο κόσμος να ξέρει πως δεν θα έρθουν ποδοσφαιριστές που είναι αμφιβόλου αξίας»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Δόξα το Θεό έχει ολοκληρωθεί τώρα η προπόνηση και είναι όλοι καλά και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα τους έχει όλους διαθέσημους»

 

Για τον κόσμο: «Ελπίζουμε πως θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Θα χρειαστεί η μεγάλη βοήθεια του κόσμου και ελπίζω πως θα έρθουν το απόγευμα της Κυριακής κατά χιλιάδες στην Πάφο»

Για το συμβόλαιο του Μπαλταζάρ: «Η ΑΕΛ έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Δεν ανησυχούμε καθόλου, υπάρχει απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση στον προπονητή και παρά τις πιέσεις ο προπονητής είναι εκεί και έχει την απόλυτη στήριξη της ομάδας»