Αναλυτικά η ανάρτηση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Θεσσαλονίκης για τα όσα διαδραματίζονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο:

Όταν λύσετε τα προβλήματα της διαφθοράς, των προσυμφωνημένων αγώνων, των στημένων, των κομματικών παρεμβάσεων, της εγκληματικής αστυνομικής συμπεριφοράς, της ανομοιομορφίας στις λήψεις αποφάσεων, της προκατάληψης και της απουσίας λόγω απαξίωσης της μεγάλης μάζας των φιλάθλων όλων των ομάδων, τότε ναι να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να εξαλείψετε και τα φαινόμενα της βίας στα γήπεδα. Αν αγαπάτε όπως λέτε το ποδόσφαιρο, ασχοληθείτε σοβαρά με τις αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα και αφήστε στην πάντα τα γελοία μέτρα που μόνο χειρότερα θα κάνουν τα πράγματα για το ποδόσφαιρο.

Όσο αφορά την διοίκηση της ομάδας μας τους καλούμε έστω και τώρα να αντιληφθούν την σημαντικότητα της κατάστασης και να καταλάβουν ποιο σωματείο εκπροσωπούν καθώς και το μέγεθος της ιστορία που κουβαλά στα βάθη του χρόνου. Η Α.Ε.Λ κύριοι ήταν πάντοτε η ομάδα που ανεξάρτητα των εσωτερικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έπαιρνε πρωτοβουλίες και αντιμετώπιζε με σθένος κάθε φασιστικό μέτρο που σκοπό είχε να χτυπήσει το δικαίωμα στην ελευθερία των χιλιάδων υποστηρικτών της και όχι μόνο. Ο ρόλος του κομπάρσου και του ‘’εμείς εν τζαι’’, ΔΕΝ ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του ΑΕΛΙΣΤΑ και δεν θα γίνει ανεχτή! Αφουγκραστείτε τον παλμό του κόσμου και αντισταθείτε στα παράλογα μέτρα του κουτσοκούμνη και της παρέας του που βρίσκονται εκεί με τις ευλογίες τις δικές σας!

Τέλος καλούμε και τον τελευταίο ΑΕΛΙΣΤΑ να αντιδράσει έντονα και με κάθε τρόπο στα φασιστικά μέτρα της ομοσπονδίας που πάλι θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά πάνω μας. Το ποδόσφαιρο ξεπουλιέται, οι απλοί οπαδοί και οι φτωχοί διώκονται σε μια διεστραμμένη αντιστροφή του πραγματικού ρόλου του αθλήματος.

Υ.Γ. Δημοσιογραφίσκοι της προπαγάνδας, της ανομοιομορφίας και της μίζας ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. Αφού θέλετε να μας διώξετε από τα γήπεδα θα μας βρείτε στα σαλόνια σας!