Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23-11-17

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Η ομάδα μας τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών αήττητη και έδειξε ότι μπορεί να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι λέοντες πλέον ανέπτυξαν τη χημεία στον αγωνιστικό χώρο που μπορεί να μας πείσει για καλύτερες αποδόσεις. Το Σάββατο επιστρέφουμε στα ντέρμπι και η ομάδα καλείτε να καταθέσει ψυχή και να πάρει αυτό που της αξίζει.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί τους κίτρινους λιμενεργάτες του σε μια μαζική έξοδο που θα κάνει τον οπαδικό κόσμο να παραμιλά. Πάμε να κάμουμε τον γουμά τους έδρα μας και να σπρώξουμε την ομάδα μας στο διπλό. Η προθέρμανση ξεκινά από το βράδυ της Παρασκευής στις δύο μας σπηλιές με το καθιερωμένο pre game που θα κορυφωθεί αργά το βράδυ και θα αντέξει μέχρι το ξημέρωμα. ΟΛΟΙ λέοντες στις σπηλιές για ένα πάρτι δίχως έλεος. Το Σάββατο μαζευόμαστε από νωρίς στους συνδέσμους μας για να προετοιμάσουμε τα μυαλά μας για αναχώρηση.

Μαζευόμαστε στην έξοδο της Παρεκκλησιάς η ώρα 5:00 και αναχωρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την λάρνακα. Αρρωστημένα κίτρινα μυαλά έρχονται για το διπλό και μόνο, τίποτα λιγότερο. Το γήπεδο πρέπει να τρέμει και καλείται ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ που θα βρεθεί στο πλευρό της για 90΄ να ακολουθά τον παλμό της ΘΥΡΑ 3.

Επίσης, εισιτήρια για τα μέλη μας θα πωλούνται και στους δύο μας συνδέσμους από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και το Σάββατο το πρωί. Λόγο του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων η πώληση θα γίνεται αυστηρά μόνο για τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Εξαντλούμε και το τελευταίο εισιτήριο και κιτρινίζουμε το πέταλο.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι από αύριο θα γίνεται συλλογή από χειμωνιάτικα παπούτσια, κουβέρτες, σεντόνια και μαξιλάρια για τον καταυλισμό στην Κοφίνου στα οικήματα μας σε Εναέριο και Ζακάκι. Στηρίζουμε την όποια κίνηση αλληλεγγύης που γίνεται με καλό σκοπό και ζητάμε τη βοήθεια από όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ οι οποίοι πάντοτε δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

* Γυναικεία παπούτσια. Μεγέθη 36 – 42. Τα ψηλοτάκουνα δεν είναι προτιμητέα.
* Αντρικά παπούτσια. Μεγέθη 40 – 46. Προτιμητέα είναι τα αθλητικά

Υ.Γ1: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ
Υ.Γ2: Ζήτω το Πολυτεχνείο