Η ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ομάδας μας για την ΑΕΛ μας…

Περήφανε κίτρινε λαέ, ακόμη μία απογοητευτική παρουσία της ομάδας μας στην λευκωσία έριξε λάδι στη φωτιά και φούντωσε την οργή μας. Πλέον με απλά λόγια ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η απογοήτευση σε όλους τους τομείς είναι εμφανής. Πάντα στηρίζαμε την ομάδα μας στα δύσκολα και δεν τη αγαπήσαμε για τους τίτλους αλλά γιατί μας εκφράζουν σαν ανθρώπους αυτά που πρεσβεύει. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζητάμε επιτυχίες καθώς η πρωταγωνιστική πορεία σε όλα τα αθλήματα είναι από τους βασικούς λόγους ίδρυσης της ΑΕΛ μας.

Βλέπουμε το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου να βρίσκεται στάσιμο χωρίς όραμα και στόχους. Καλούμε άμεσα τον κάθε ένα προσωπικά που έχει ευθύνη για την κακή παρουσία της ομάδας να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και να πράξει ανάλογα. Τα περιθώρια στενέψανε υπερβολικά για όλους και πλέον η οργή του Κίτρινού Λαού ετοιμάζεται να ξεσπάσει στον κάθε υπεύθυνο. 

Απαιτούμε από όλους όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης στον αυριανό αγώνα να δούμε τις εμφανείς αλλαγές που θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ η πόρτα είναι ανοικτή, είτε από την ομάδα είτε από τη διοίκηση της. Τέρμα πλέον οι δικαιολογίες, τέρμα πλέον τα λόγια , τέρμα πλέον το ρίξιμο ευθυνών ο ένας στον άλλο. ΠΡΑΞΕΙΣ και μόνο ΠΡΑΞΕΙΣ μπορούν να ανασυντάξουν ξανά το κίτρινο λιμάνι και να συσπειρώσουν μια ολόκληρη πόλη. Αύριο κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό εκτός από τη νίκη με πειστική εμφάνιση στο γήπεδο που να αρμόζει στο σήμα που έχετε στην καρδία.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ). ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Τέλος, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καταδικάζει την άδικη φυλάκιση του οπαδού τις ανόρθωσης και εκφράζει την αλληλεγγύη του σε τέτοια περιστατικά.

Υ.Γ1 ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ…. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΕΛ

Υ.Γ2 ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΥΓ.3 ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ‘Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ