Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε εκτός από το θέμα της ταυτοποίησης και στην ομάδα μας και τους διαχρονικούς μας στόχους, για το νέο και το παλιό γήπεδο της Λεμεσού!

Αναλυτικά:  

Πως νιώθει για το νέο γήπεδο στη Λεμεσό: Είναι ένα όνειρο που άρχισε από το 2008. Στην αρχή με τον Άρη μετά και ο Απόλλων. Δυστυχώς ήρθε η κρίση του 2013, αλλά δεν αφήσαμε το όνειρο να χαθεί, επιμείναμε. Ήταν μεγάλη συμβολή του Νίκου Αναστασιάδη και με τη συμβολή του Προέδρου, σήμερα η Λεμεσός θα έχει το δικό της γήπεδο, δεν θα είναι πρόσφυγες στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και θα είναι το καμάρι της Λεμεσού.

Για το Τσίρειο: Το Τσίρειο δεν είναι γήπεδο, ήταν πριν από 40 χρόνια. Από όλες τις προδιαγραφές. Θα παίξουμε ακόμη 3 χρόνια χωρίς γήπεδο δικό μας. Αντέξαμε τόσα χρόνια, δεν θα αντέξουμε άλλα τρία;

Για την ομάδα: Είναι σε καλό δρόμο, οι επιλογές σε ποδοσφαιριστές και προπονητή δείχνουν αποτέλεσμα, χρειάζεται υπομονή, προσπάθεια γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.

Για το ότι είναι πολύ κοντά στην ομάδα: Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα, απλά κάποιοι δεν το ένιωθαν. Διότι τα πριμ που έπαιρναν στην ΑΕΛ δεν τα πήραν παίχτες που πήραν το πρωτάθλημα. Η παρουσία μου ήταν πάντα κοντά.

Αν θα διεκδικήσει αυτό που θέλει η ΑΕΛ στη φετινή σεζόν: Εμείς βλέπουμε αγώνα με αγώνα, ότι μαζέψει ο κουμπαράς. Ακόμη είναι νωρίς. Πάμε καλά ως τώρα. Είμαστε στα  πλαίσια που είχαμε υπολογίσει. Ακόμη να ρολάρει η ομάδα, έχουμε νέους παίχτες, νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα πίνουμε σε μία παρέα για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ.