Μετά από περίπου ένα δεκαήμερο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα προπονήσει την ομάδα του με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Πρακτικά το πιο πάνω σημαίνει πως όλοι οι διεθνείς της ΑΕΛ επέστρεψαν Κύπρο και πιάνουν δουλειά.

Οι εννέα στο σύνολο διεθνείς είναι έτοιμοι να μπουν και πάλι σε ρυθμούς Κυπριακού πρωταθλήματος. Απών από την προπόνηση θα είναι οι Τζούνιορ, Αρτούρ και Κεραυνός. Θεωρείται δεδομένο πως και οι τρεις θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με την Πάφο και έτσι ο Μπαλταζάρ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς.

Ο αγώνας πάντως κόντρα στην Πάφο είναι πέρα για πέρα σημαντικός για την ΑΕΛ. Η ομάδα του Μπαλταζάρ δεν έχει αφήσει βαθμούς στις φαινομενικά μικρές ομάδες και αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο όλοι στην ΑΕΛ θέλουν να συνεχιστεί. Ας μην ξεχνάμε πως οι βαθμοί που χάνονται από μικρές ομάδες είναι καθοριστικοί στην συνολική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ είναι το φαβορί στον αγώνα κόντρα στην Πάφο, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Άλλο θεωρία και άλλο πράξη και αυτό είναι κάτι που ξέρουν καλά στην ΑΕΛ και το προσέχουν. Εξάλλου η Πάφος έχει αποδείξει πως μπορεί να τα βάλει με όλους. Έτσι ο Μπαλταζάρ θα πρέπει να περάσει το μήνυμα πως χωρίς συγκέντρωση, πάθος και ιδρώτα, δεν θα έρθει η νίκη κόντρα στην Πάφο.

πηγή: 24sports.com.cy