Πέραν από την ταυτοποίηση ο Θεόδωρος Αντωνίου αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά θέματα της ΑΕΛ, καθώς και για την αυριανή συνάντηση για το γήπεδο!

Αναλυτικά:

Για την διακοπή: «Ήταν δύσκολες αυτές οι μέρες που μας πέρασαν, έχουμε πάρα πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι απουσίαζαν και απουσιάζουν και το έργο του προπονητή μας είναι δύσκολο. Δεν θα είναι δύσκολο να επιστρέψουν οι παίχτες και να μπουν πίσω στο κλίμα του πρωταθλήματος. Αύριο επιστρέφουν οι Βοζίνια, Λαφράνς και Σοάρες. Όπως έχουμε εμείς αυτό το πρόβλημα το έχουν και οι άλλες μεγάλες ομάδες».

Για τον Ντόσα Τζούνιο: «Είναι κρίμα και για την ΑΕΛ αλλά και για τον ίδιο που απουσιάζει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά το παιχνίδι με την Δόξα έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού στην λεκάνη (κάνει ατομικό τώρα), και ελπίζουμε σιγά σιγά να επανέλθει στις κανονικές προπονήσεις από εβδομάδες. Είναι στενάχωρο για μας, γιατί είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μας λείπει. Η αμυντική λειτουργία μας μπορεί να είναι εκπληκτική αλλά μιλάμε για μεγάλη μορφή. Έχουμε επενδύσει πάρα πολλά από τον Μάιο πάνω στον Ντόσα. Ευτυχώς έχουμε πολύ καλές επιλογές και μακάρι να είναι καλά τα παιδιά και να υπάρχει αυτός ο καλός συναγωνισμός».

Για το ματς με την Πάφο: «Πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο στόχος της ΑΕΛ είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, είμαστε το φαβορί και πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Η Πάφος έχει δείξει ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

Για την αυριανή παρουσίαση του γηπέδου της Λεμεσού: «Ασφαλώς και μας χαροποιεί, θα είμαστε εκεί. Είναι ένα όνειρο για όλους τους Λεμεσιανούς και με το καλό όταν γίνει θα βοηθήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα».