Ο Μπρούνο Μπαλτζάρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της CYTAVISIONMεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε:

Για την ΑΕΛ:

«Ξέρω ποια ομάδα προπονώ. Όταν είσαι στην ΑΕΛ θέλεις να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και αυτό ακριβώς προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου. Προετοιμαζόμουν για αυτό 10 χρόνια. Από τότε που ήμουν παίκτης και έχω πολλές φιλοδοξίες σαν νεαρός προπονητής που είμαι».

Για το πως προέκυψε η συνεργασία:

«Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Σοφοκλέους να έρθω στην Κύπρο. Μιλήσαμε και είδα πως ταιριάζουν οι φιλοδοξίες μας με το σύλλογο. Είναι μια μεγάλη ομάδα που την είδα σε αγώνες της πόσο καλή είναι. Όμως τώρα ξεκινάμε. Δεν πρέπει να χαλαρώνεις, αλλά να συνεχίσουμε για να γίνουμε ομάδα να διεκδικεί τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας να φτιάξουμε ομάδα να διεκδικεί».

Για το Βοζίνια:

«Όταν νιώσαμε πως ο Βοζίνια ήταν αυτό που θέλαμε, τον αποκτήσαμε»

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

«Πάντα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά τώρα σκέπτομαι μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ που είναι πολύ δύσκολος. Όμως, με όλο το σεβασμό προς τον Απόλλωνα, δεν νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολο στην προετοιμασία παιχνίδι απ’ ό,τι αυτά με τον Άρη, τη Δόξα ή την ΑΕΚ. Δείξαμε και πέρυσι ότι είμαστε έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια. Θα είναι ντέρμπι, αλλά δεν το αντιμετωπίζω διαφορετικά. Ο Απόλλων είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει την ευθύνη της εκπροσώπησης της Κύπρου στην Ευρώπη και είναι σημαντικό και γι’ αυτόν και για τον ΑΠΟΕΛ να δείξουν ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο ανεβαίνει».