Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα…

«Είμαστε ευχαριστημένοι βάσει της συγκομιδής και του τι έδειξε η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κόντρα στη Δόξα παίξαμε καλύτερα σε σχέση με τον Άρη. Είναι σημαντικό που κάναμε το καθήκον μας».

Για την άμυνα…

«Η συνολική εικόνα της ομάδας είναι το πιο σημαντικό. Ασφαλώς και η άμυνα παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Και στην άμυνα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για τον Τζούνιορ…  

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβηκε με την υπόθεση του. Είναι ένα παράδειγμα της κακίας που μπορεί να υπάρχει και που πολλές είναι κατευθυνόμενη προς ένα αθλητή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την παρουσία του δεν έχει προκαλέσει κανένα αντίπαλο. Τον πείσμωσε πολύ, δούλεψε σκληρά και ευτυχώς είναι μια χαρά. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση και είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και τον έχουμε ανάγκη. Πάντα αυτούς τους ποδοσφαιριστές τους έχεις ανάγκη».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ…  

«Είναι πιο εύκολο το παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν είμαστε το ακλόνητο φαβορί και έτσι δεν θα έχουμε μόνο εμείς την πίεση. Θα πάμε στη Λάρνακα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».