Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου. Αναφέρθηκε στο θετικό ξεκίνημα της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Ήταν δυο διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν ένας αγώνας για την πρεμιέρα και τοπικό ντέρμπι. Στο 2ο παιχνίδι παίζαμε με μια ομάδα που είχε μια καλή παρουσία στα πρώτα της παιχνίδια και όπως ξέρετε το βάρος σε αυτές τις αναμετρήσεις πέφτει στον γηπεδούχο.

Προοδευτικά η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο Μάρκο Αϊρόσα δεν παίζουμε μόνοι μας, πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες παρουσιάστηκαν στην αρχή της χρονιάς ότι είναι τελειωμένες όμως τις βλέπουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στην προκειμένη, ο δικός μας ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και στο τρίτο του παιχνίδι».

Για τα κέρδη της νίκης κόντρα στη Δόξα:

«Έχουμε πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Αυτό το παιχνίδι μας έδωσε το δικαίωμα να είμαστε πολύ αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας. Είχαμε πάρα πολλά κέρδη, είναι το θέμα του Ντόσα, είναι το θέμα του Λεάντρο Σίλβα, ο Λεόντσο όπως και ο Βοζνίνια.

Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά-σιγά θα βρεθεί εκεί που τη θέλουμε όλοι. Σε αυτά τα δυο παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετοί παίκτες, είναι ακόμη στην αναμονή κάποιοι άλλοι και αυτό το πράγμα έχει να κάνει με αυτό που είπε ο προπονητής μας παλιότερα, ότι η ομάδα έχει ένα πλούσιο ρόστερ».

Για τους στόχους της ΑΕΛ:

«Η ομάδα έχει στόχους. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όταν λέω πρωταγωνιστές εννοώ στην πρώτη τριάδα».

Για τον κόσμο:

«Μπορούμε να έχουμε περισσότερα εισιτήρια στη φετινή χρονιά και πάνω σε αυτό το πράγμα θα κινηθούμε όλοι. Η διοίκηση της ΑΕΛ προσπάθησε και στην περσινή χρονιά και θα το συνεχίσει και φέτος με πολύ λογικές τιμές στα εισιτήρια να φέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά να κάνουμε ότι περνάει από τα δικά μας χέρια για να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο.»