Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για το FAN DAY

«Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οικογενειακό και υπήρχαν 2-3 σημεία που θα μας μείνουν χαραγμένα στο μυαλό».

Για τις δηλώσεις Σοφοκλέους και Μπαλταζάρ..

«Τέτοιες δηλώσεις δεν έχει ξανακάνει ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Είναι αυθόρμητος, δεν κρατά σημειώσεις και αυτά που νιώθει τα λέει. Έτσι ένιωθε. Είδε το κλίμα και την κατάσταση από την αρχή του καλοκαιριού. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι το πλάνο που βαδίζει στο σωστό δρόμο. Όταν είναι αυθόρμητες οι δηλώσεις είναι ακόμα πιο σημαντικές. Το πρωί είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο και τον προπονητή και η κουβέντα κινήθηκε γύρω από την χθεσινή εκδήλωση. Αυτό που εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο κόσμος είναι ότι δεν θέλουμε πολλά από τον κόσμο. Ένα πράγμα ζητά. Μόνο να έρχεται στο γήπεδο. Είναι το πιο σημαντικό και αυτό που τον κάνει να είναι ευτυχισμένος. Θέλει να βλέπει την ΑΕΛ να παίζει μπροστά από γεμάτα γήπεδα. Αυτό θέλουν όλοι στην ομάδα. Έχουμε περάσει στον κόσμο αυτό που χτίσαμε στην ομάδα. Την δημιουργία, δηλαδή ενός εξαιρετικού κλίματος».

Για την επέκταση του συμβολαίου του Ευάγγελου Γεωργίου…

«Έχουμε συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο. Είναι ο δεύτερος μας τερματοφύλακας και έχει όλα τα φόντα να προσφέρει στο μέλλον. Ήρθε η ώρα του. Πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία του».

Για τον Σαβανέ…

«Είμαστε σε συζητήσεις για να αποχωρήσει. Δεν θα είναι ούτε στα φιλικά. Από δω και στο εξής θα προπονείται μόνος του».

Για το φιλικό (18:00) με τον Ερμή…  

«Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στην Παρεκκλησιά. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Βάλαμε γενική είσοδο 10 ευρώ και θέλουμε να έρθει ο κόσμος για να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και για να νιώσουν οι παίκτες ότι δεν θα παίζουν ποτέ μόνοι τους. Αύριο θα είναι το τελευταίο φιλικό στο Τσίρειο, στις 18:00, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Πάφο».