Ανάρτηση από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για το χθεσινό χειρουργείο που έζησε χθες η ομάδα μας από τον Καζάκο διαιτητή.

Αναλυτικά:

Ακόμα ένα έγκλημα έζησε χθες βράδυ στο πετσί του ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ από τη μαφία του μοντέρνου ποδοσφαίρου, αυτού του ποδοσφαίρου που πολεμά με μανία τους οργανωμένους ανά το παγκόσμιο , αυτού του ποδοσφαίρου που επιβάλλει τη νίκη για αυτούς που έχουν με το μέρος τους το στοίχημα και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν θα λυγίσει, θα συνεχίσουμε το δικό μας δύσκολο, ένδοξο και μοναχικό δρόμο που συνειδητά επιλέξαμε, αυτό που προστάζουν οι αρχές του κοινωνικού φαινομένου που ονομάζεται ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ. Με κολασμένα πέταλα, πάθος και φανατίλλα για την ιδέα που γεννηθήκαμε να υπηρετούμε πρώτιστα για αυτά που πρεσβεύει.

Γιατί για όσους ξέχασαν, η ΑΕΛ ενώνει και συσπειρώνει εκείνους που επέλεξαν να ζήσουν τη ζωή τους αντισυμβατικά, αντικομφορμιστικά, αντιστασιακά και αντιεξουσιαστικά. Εκείνους που απηυδούν με τα κατά συνθήκη ψεύδη, εκείνους που επαναστατούν με τους βολεμένους κι αυτούς που δεν ίδρωσαν ποτέ στη ζωή τους. Η ΑΕΛ ενώνει και συσπειρώνει εκείνους που εισέπραξαν παραπάνω χαστούκια παρά χάδια απ’ τη ζωή και νιώθουν αδικημένοι. Η ΑΕΛ, ακόμη, ενώνει και συσπειρώνει όλους αυτούς που νιώθουν και κατατάσσουν εαυτόν εκτός του συστήματος. Αυτούς που νιώθουν και δεν είναι μέρος του κατεστημένου.

Για αυτό λοιπόν, ψηλά τα λάβαρα και συνεχίζουμε με μέτωπο καθαρό για την επίτευξη των στόχων που δεν πρέπει να είναι άλλοι από την κορυφή σε όλα τα αθλήματα.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΣ ΖΟΥΜΕ ΑΒΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.