Σε ένα αγώνα πραγματική διαφήμιση του αθλήματος που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν και οι τηλεθεατές μέσω του κρατικού καναλιού, ο Sabbianco Απόλλων έδειξε σφιγμό και κέρδισε την BetOnAlfa ΑΕΛ στην έδρα του με 3-2. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τις δυο ομάδες ισόβαθμες στη βαθμολογία και όλα θα κριθούν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο αγώνας ήταν πλήρως ισοδύναμος με την ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη να είναι ανώτερη στο 1ο σετ το οποίο κέρδισε με 25-10. H BetOnAlfa ΑΕΛ αντέδρασε στο δεύτερο σετ αλλά οι «γαλάζιες» πιο ψύχραιμες κέρδισαν με 25-23 και έκαναν το 2-0 εξασφαλίζοντας σημαντικό πλεονέκτημα.

Τα πάντα ανατράπηκαν στη συνέχεια με την BetOnAlfa ΑΕΛ να είναι καλύτερη εξασφαλίζοντας το τρίτο και τέταρτο σετ με 17-25 και 20-25 με συνέπεια να ισοφαρίσει σε 2-2 και να βάλει «φωτιά» στον αγώνα. Στο τάι – μπρέικ όμως η κούραση επηρέασε τις «γαλαζοκίτρινες» που άντεξαν μέχρι τα μέσα του σετ. Ο Sabbianco Απόλλων ήταν ανώτερος και κέρδισε και 15-09, αλλά και το ντέρμπι 3-2 σετ.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩN(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Ανγκουλο, Λαβρούκ – Λίμπερο: Λεωνίδου – Αλλαγές: Nτόντσουκ, Ζακχαίου.

BetOnAlfa AΕΛ (Σ. Ράμντου): Σκίμπα, Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς,Μάγκντιτς, Ριαλά – Λίμπερο: Aγγελοπούλου – Αλλαγές:Kωνσταντινίδου, Σταύρου, Ταλιαδώρου.