Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με 7-6 πάνω στην Ανόρθωση μετά από ένα επικό παιχνίδι με απίστευτη ανατροπή τα τελευταία 4 λεπτά όπου η ομάδα μας με 4 διαδοχικά γκολ σε 170 δευτερόλεπτα έκανε το 3-6 σε 7-6…!

Αυτό δείχνει την καρδιά και την ποιότητα αυτή της ομάδας που με την νίκη αυτή εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας και στο προπονητικό επιτελείο που κόντρα στην ροή του αγώνα ανέτρεψαν ένα παιχνίδι που δεν γύριζε με τίποτα.

Συγχαρητήρια και στην Ανόρθωση για το εξαιρετικό παιχνίδι της. Απόψε είχε την τιμητική του το #futsal και πλέον αυτό το παιχνίδι ίσως να θεωρείτε σταθμός στην αναβάθμιση του αθλήματος που ήδη άρχισε να μπαίνει σε πιο δυνατές βάσεις.

Συγχαρητήρια και στην διαιτησία που διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι … και να χάναμε απόψε το ίδιο θα λέγαμε…!

Απόψε δεν κέρδισε μόνο η ΑΕΛ μας, κέρδισε το άθλημα, κερδίσαμε περισσότερους φίλους του αθλήματος, κέρδισε η αθλητοπρέπεια, κέρδισε η ΛΕΜΕΣΟΣ!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Σπύρος Κυπριανού και όσους μπήκαν στο κόπο να δουν τον αγώνα τηλεοπτικά από την Cytavision!