Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95.0 έκανε ο Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ξεκινήσει από χθες την προετοιμασία μας. Εδώ και περίπου μία ώρα έχει ξεκινήσει και η προπώληση στην μπουτίκ. Σήμερα θα είμαστε ανοικτοί μέχρι της 13:00. Η προπώληση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, γιατί δεν θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Επειδή με ρωτούν πολλοί φίλοι για τον αριθμών εισιτηρίων που θα πάρουμε για το ντέρμπι. Απλά, να πούμε ότι από πέρσι ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ και δεν ισχύει το 10% των εισιτηρίων. Στους καιρούς που βρισκόμαστε, ο κόσμος κάνει επιλογές παιχνιδιών και δεν πρέπει να του απαγορεύουμε να έρχεται γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι σημαντικό παιχνίδι και για μας και για το ΑΠΟΕΛ αυτό της Δευτέρας. Αλλά, δεν είναι καθοριστικό. Μιλάμε για ντέρμπι. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι ανοικτό. Εμείς χάσαμε στην Λάρνακα από την ΑΕΚ και μας είχαν ξεγραμμένους. Μετά, κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια στην Λεμεσό και άλλαξαν τα δεδομένα. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Θεωρητικά το ΑΠΟΕΛ έχει το προβάδισμα γιατί παίζει στην έδρα του. Αλλά, εμείς θα πάμε στην Λευκωσία για να κερδίσουμε».

Για το θέμα του Τζούνιορ: «Είναι θέμα διαχείρισης του τραυματισμού. Δεν θέλω να ανησυχεί ο κόσμος. Έχει ένα πρόβλημα ο Τζούνιορ. Χθες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και όσο περνούν οι μέρες θα ανεβάζει ρυθμό».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Εμείς δεν είχαμε ευκολά παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια για μας ήταν ντέρμπι. Βέβαια, είναι διαφορετικό να παίζεις με τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα. Και άλλο να παίζει με πιο μικρότερες ομάδες. Όμως, ντέρμπι δεν θα παίξουμε μόνο εμείς. Αν δείτε όλες οι ομάδες θα παίξουν ντέρμπι και έχουν δύσκολους αγώνες. Μπήκαμε σε μία περίοδο με μόνο ντέρμπι».